ΠΩΣ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΝΙΒΑ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟ TRAIL RAID.

"Το μαντρόσκυλο", Φεβρουάριος 2004

 

    To έκτακτο συμβούλιο επιτροπής αγώνα συνεκλήθη υπό τους αρχικομμισάριους METALAXE, DISTA, TAZMANIA.  Η συνάντηση έλαβε χώρα στη μυστική Ντάτσα του Dr. Format.  Παρίσταντο οι σύμμαχες δυνάμεις Τedos@teda, Forester, Vagelis.  Τον ρόλο του Εφιάλτη ανέλαβαν οι Xontros, Fyz, Blackchris.

    To σχέδιο μάχης καταρτίστηκε σύμφωνα με τις διδαχές των

 

Γραμμή Αμυνας Ι

Ολοι στη σειρα να φαμε τα λιμα.

    Τα ΝΙΒΑ ξεκινουν όλα μαζί σε πλήρη παράταξη.  Πάνε μαζί καταλαμβάνοντας όλο το πλάτος του δρόμου και όταν αυτό δεν είναι αρκετό σε διπλή και τριπλή παράταξη.  Η στρατηγική είναι άκρως αποτελεσματική σε οδηγούς Jimny Suv και μερικών Vitara.  Μετά τα πρώτα 5 χιλιόμετρα όλοι αυτοί εγκαταλείπουν ψάχνοντας για παρακείμενες μοδάτες καφετέριες ( όπου δηλαδή θα έπρεπε να είχαν πάει από την αρχή !   Τι δουλειά έχουν τα καροτσάκια σούπερ μάρκετ στο 4χ4 ?)

 

Γραμμή Αμυνας ΙΙ

Το ημιαξονιο

    Μπροστά έχουν φύγει τα Land Rover και αρκετά Vitara.  O xontros δωροδοκημένος με σετ αναρτήσεων ΟΜΕ και τετράδα λάστιχα Μ/ΤΑ προφασίζεται κόψιμο ημιαξονίου !  Βγαίνοντας έξω να δεί τι συμβαίνει προφασίζεται και καρδιακό επεισόδιο ! Πολλα vitara σταματούν και τίθενται εκτός αγώνα !  Ανετα η πολεμική Αρμάδα των ΝΙΒΑ προσπερνα !

    Ο xontros  μεταφέρεται σε ασθενοφόρο το οποίο οδηγεί ο ίδιος ο DR. Caoutchouk!!!! Στον ρόλο της νοσοκόμας η γνωστή γραμματεύς!!!! Μέσα στο ασθενοφόρο παραλαμβάνει από την Γραμματέα τα 30 αργύρια της προδοσίας ήτοι τα ΟΜΕ και την τετράδα Μ/Τ. Τι άλλο παρέλαβε από την γραμματέα ούτε ξέρουμε ούτε θέμε να μάθουμε……..χιχιχιχι

 

Γραμμή Αμυνας ΙΙI

Όμορφη μου Καραγκούνα Την Μαντήλα Πάλι Κούνα

    Μπροστά πάνε αφηνιασμένα τα LR  ακολουθούμενα  από διάφορα  SUV  VITARA  και άλλα απόλυτα οχήματα SUPER MARKET…..

    Φτάνει η ώρα του Blackchris . Δωροδοκημένος με την υπόσχεση ότι θα του κλείσουμε ραντεβού με την γραμματέα του Caoutchouk  αλλά και ότι  θα τον αφήσουμε να παίζει με τα κοντά ολο το τριήμερο στο Καρπενήσι ο blackchris αφήνει τις tazlady, teda, 4wd_mama, σε επίκαιρο σημείο της διαδρομής. Εκείνες ντυμένες με παραδοσιακές στολές καραγκούνας και μαλλί βαμμένο μαύρο κορακί (ως γνωστό το μαύρο κορακί είναι το επίσημο χρώμα της καραγκούνας) κουνάνε τα μαντήλια τους και μοιράζουν φρέσκα δροσερά φρούτα στους κουρασμένους διερχόμενους οδηγούς.

    Τα φρούτα περιέχουν ένα ελαφρόν διουρητικόν το οποίο προκαλεί τα γνωστά αποτελέσματα. Ο στόλος των SUV εξολοθρεύεται εν ριπή οφθαλμού. Οδηγοί και πρόβατα διαγκωνίζονται για το ποιος θα βρει καλύτερη θέση κάτω από δεντράκι για να ανακουφιστεί.

 

Γραμμή Αμυνας ΙV

Σήματα από το υπερπέραν.

    Όσοι επιζούν από το φιλί της δολοφόνου καραγκούνας, συνεχίζουν…..

    Χαλαρά ακολουθούν τα NIVA σε παράταξη ενώ το χαμόγελο των οδηγών τους δειχνει τη σιγουριά της βέβαιης κατάληξης και την υπεροχή της colgate.

    Λίγο πιο κάτω κρυμμένος, κάτω από τις φυλλωσιές το απόλυτο κέντρο επικοινωνιών FYZ (με το ολοκαίνουργιο δορυφορικό του πιάτο  χορηγία των ΝΙΒΑ) παραμονεύει……Παίρνοντας γραμμή από την ντάτσα του σατανικού format αρχίζουν οι παρεμβολές.  Άλλος ακούει τη μαμά του να του λέει να πάει για κεφτεδάκια , άλλος ακούει ότι τον ψάχνει η Νικολούλη, άλλος ακούει ότι ο Tedos κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, άλλος ότι παραπάνω έχει αλκοτέστ  η τροχαία , και μερικοί ακούνε μέχρι και ροζ γραμμές 090πάρεμε απολύτως δωρεάν!!

    Επικρατεί απόλυτο πανδαιμόνιο! Πανικός και εγκαταλείψεις! Οι μόνοι που δεν ακούνε τίποτα είναι οι οδηγοί των απόλυτων οχημάτων 4χ4 ΝΙΒΑ οι οποίοι  είναι συντονισμένοι σε άλλη συχνότητα!! Επίσης ορισμένοι Οδηγοί  LR οι οποίοι με το θόρυβο που κάνουν μέσα τα οχήματά τους δεν θα άκουγαν ούτε τις σάλπιγγες της Δευτέρας Παρουσίας. 

    Όπως λέγαμε μπροστά προχωράνε αφηνιασμένα τα L/R. Στις τάξεις των Nivisti επικρατεί μια παράξενη ηρεμία. Μάλιστα κάποια στιγμή ακούγεται από το cb ο πρόεδρος Metalaxe να λέει στους υπόλοιπους: χαλαρά παιδιά, να κάνουμε και οικονομία στη βενζίνα!!!! Τι άραγε να ξέρουν οι φιλόσοφοι Nivisti off roaders που εμείς δεν το γνωρίζουμε?

Γραμμή Αμυνας V

Στου Vagelis το μαγαζί θα σταμάταγες και συ.

    Δύο χιλιόμετρα πιο κάτω ο Μέγας Vagelis έχει απλώσει την πραμάτεια του. Όλα τα αξεσουάρ για L/R βελτιωτικά και ανταλλακτικά που μπορείτε να φανταστείτε. Από όλες τις απίθανες και πιθανές τρύπες της Αθήνας και των περιχώρων. Και σε τιμές… δώσε και σε μένα μπάρμπα. Η συντριπτική πλειοψηφία των L/R κραυγάζοντας, μωρέ δεν πά να κουρεύεστε κι εσείς κι ο αγώνας σας, σταματά κι επιδίδεται σε θεραπεία shopping. Χαλαρά απόλυτα στοιχισμένα και ζυγισμένα, τα λευκά Niva προσπερνούν.

    Μπροστά  τα τελευταία πέντε L/R οδηγούμενα από τον αδάμαστο Shaka πλησιάζουν τον τερματισμό. Θα χάσουν τα άσπρα Niva των αγώνα?

Όχι, γιατί

 

Τελική Γραμμή Αμυνας

Η ώρα του  Forester.

    To κινητό του Shaka χτυπά. Μια βραχνή φωνή του λέει ήρθε η ώρα. Η ώρα? Ποια ώρα? Ώρα για μακαρόνια? Ώρα για Marlboro? Μαύρη ώρα? Ποια ώρα ρε παιδιά?

    Το προηγούμενο βράδυ ο άξιος commando Forester επίτιμο μέλος των απανταχού Nivisti έχει προχωρήσει σε δολιοφθορά του εχθρού. Κινούμενος μες στο σκοτάδι έχει απαγάγει το πιστό σκύλο του Shaka και επιστήθιο φίλο του μαντρόσκυλου. Έχει ειδοποιήσει τον Shaka ότι αν θέλει το καλό του σκύλου του θα πρέπει να υπακούσει στις οδηγίες που θα του δοθούν στο κινητό. Και ενώ το μαντρόσκυλο μαζί με το σκύλο του Shaka αλητεύουν βγαίνοντας διπλό ραντεβού με τη Λίζα και μια φίλη της, ο Shaka ανησυχώντας για την τύχη του πιστού του συντρόφου, υπακούει τις εντολές του Forester. Λοξοδρομεί από το road book παρασύροντας μαζί και τα λιγοστά L/R που είχαν απομείνει και τον ακολουθούσαν.

 

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ

 

Τερματίζουμε με την εξής σειρά έτσι ώστε να τηρείται και η ιεραρχία.

 

1ος Πρόεδρος και Nivaρχηγός Metalaxe

2ος Tazmania

3ος Dista

 

Οι δηλώσεις τους μετά τον τερματισμό.

 

Metalaxe: Έ! Μια χαλαρή βολτίτσα κάναμε, ωραία ήταν, θα ξανάρθουμε.

Tazmania: Ποτάμια και λίμνες βρε παιδιά δεν είχε να βουτήξουμε!

Dista: (απευθυνόμενος προς τη σύζυγο συνοδηγό του) και στο’ πα αγάπη μου! Είχαμε καιρό να χτυπήσουμε και μια φρουτόκρεμα να ταΐσουμε τη μπέμπα.

 

THE END