(μέρος 1 από 3)

Ταυτότητα δραστηριότητας

Τοποθεσία:
Ημερομηνία:
Φυσιογνωμία εκδρομής:
Περιγραφή, αφήγηση:
Φωτογραφίες:

Λιδορίκι
26 - 28 Οκτωβρίου 2012
εκδρομή 4
x4
G.K.
G.K., Blackchris, Tsolias, Dr. Format.

    Η ιστορία μας αρχίζει κάπου στην Αθήνα, μια γλυκειά και ευχάριστη νύχτα γύρω στα μέσα του Οκτώβρη του 2012...  Εναστρος ο ουρανός από πάνω μας και ανεβασμένη για την εποχή θερμοκρασία: 21 βαθμούς.

    Βρε παιδί μου, αισθάνεσαι πως ακόμα και η φύση συμπαραστέκεται στις δυσκολίες και τις ανασφάλειες σου με τον τρόπο της.  Ετσι, να μην ξοδέψεις φέτος πολύ πετρέλαιο ένεκα κρίσης, παρ’ όλο που εσύ θα την πνίξεις με τους ρύπους σου άλλη μια χρονιά, θα εκτονώσεις τ’ απωθημένα σου πάνω της, τσακίζοντας δενδράκια για καυσόξυλα, όπως συνηθίζεις να κάνεις εσαεί...

- «Αγγελούδι, μου επιτρέπεις να λείψω το Σαββατοκύριακο και να πάω εκδρομή με κάποιους καινούργιους φίλους;»,  ρωτάω εκείνο το βράδυ την αγαπημένη μου σύζυγο S.S. (Σοφία).

- Είναι φίλοι με «οι» ή φίλη με «η»; απαντά με πονηρό λογοπαίγνιο.

- Στη Γκιώνα θα πάμε, στ’ άγρια βουνά... που να βρεθεί το ... «η»;  Λέμε τώρα...

Ημέρα 1η: Παρασκευή 26-10-2012

    Είναι Παρασκευή ώρα 16:00, δυστυχώς ο φίλος Tzan δεν θα ερχόταν στην εκδρομή λόγω κάποιου απροόπτου και ταξιδεύω  μόνος προς Λιδορίκι Φωκίδας, την αφετηρία της ΜΕ.Φ.Ε. 2012.  Πρώτη μου φορά με τους Offroaders και διαισθάνομαι πως θα περάσουμε τέλεια!

    Αφιξη στο ξενοδοχείο κατά τις 21:00, τακτοποιούμαι στο δωμάτιο, ο Γιάννης και η Ξένια είναι καθ’ οδόν, να ‘σου και ο Στέργιος (ο Tsolias) με το Niva και την οικογένειά του.  Γίνονται οι απαραίτητες συστάσεις μεταξύ μας και με τους ξενοδόχους, αρχίζουμε και τα ποτάκια ... μια «χαρά» ήμασταν όταν ήρθαν ο Γιατρός, ο Billy, η Ξένια, η κα Ερριέττα και η Σούσι, το πιστό, μαύρο σκυλί!

Η υπέροχη βεράντα του ξενώνα.

 

   Σύνολο τέσσερα αυτοκίνητα και περιμέναμε την επομένη άλλο ένα, με κάποιον «μαύρο», έτσι έλεγαν.

- Τι γίνεται;  Μήπως είναι ρατσιστές και κουβαλούν και βαστάζους μαζί για τις αγγαρείες και το σκάψιμο;  Θα έχουμε και έγχρωμους στην παρέα;

Τα γαϊδουράκια μας ξεκουράζονται.

 

Το ψηλωμένο RAV του G.K..

Ο Αυτοκράτορας του Blackchris.

Η λίμνη του Μόρνου.

 

Dr. Format: αυτό το πλάτωμα πρέπει να το επισκεφθούμε.

Πυράκανθος στα φόρτε του.

Η Xenia μας.

Η συνέχεια . . .