A' Δελτίο Τύπου

6o ΑΝΑΒΡΕΣΤΟ - ATTART Off Road Park

Κυριακή 26 Απριλίου 2009 - εκτός δρόμου κυνήγι θησαυρού

« ΜΥΣΤΗΡΙΑΔΑ 2009 »

    Στις 26 Απριλίου Κυριακή του Θωμά, θα διεξαχθεί στον Παρνασσό το 6ο ΑΝΑΒΡΕΣΤΟ με την υποστήριξη του ATTART Off Road Park, με τίτλο ΜΥΣΤΗΡΙΑΔΑ 2009.  Η σειρά παιχνιδιών πλοήγησης και εκτός δρόμου περιπέτειας "ΑΝΑΒΡΕΣΤΟ", είναι μια πετυχημένη εκδήλωση της χαρτογραφικής κι εκδοτικής εταιρείας ΑΝΑΒΑΣΗ, η οποία οργανώνει το παιχνίδι με έναν διαφορετικό κάθε φορά βασικό δωροθέτη.  Φέτος είναι το γνωστό ATTART Off Road Park με τον συνεργαζόμενο Παραδοσιακό Ξενώνα Αγιαννόρεμα.  Επικουρικοί χορηγοί είναι το εκτυπωτικό - φωτοτυπικό κέντρο Pixelbrothers και το site www.4x4ekdromes.gr.

    Στο παιχνίδι μπορείτε να λάβετε μέρος ελεύθερα όσοι έχετε ένα τετρακίνητο όχημα SUV ή καθαρόαιμο 4X4 γιατί οι διαδρομές που θα πρέπει να ακολουθήσετε θα έχουν κάποια δυσκολία.  Η συμμετοχή σας είναι δωρεάν και είναι ευκαιρία να έρθετε να διασκεδάσετε με όλη σας την οικογένεια.  Το φετεινό παιχνίδι βασίζεται στην περυσινή ΜΥΣΤΗΡΙΑΔΑ 2008 με μερικές όμως αλλαγές που θα σας αναγκάσουν να περπατήσετε μερικά μέτρα και οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας για να λύσετε τους γρίφους που θα σας οδηγήσουν στον τερματισμό.

Απαραίτητα εφόδια:

    Χρήσιμος, αλλά όχι αναγκαίος, είναι ο χάρτης «Παρνασσός - Κίρφη» κλίμακας 1:50.000, ή «Κεντρικός Παρνασσός» κλίμακας 1:25.000 της ΑΝΑΒΑΣΗΣ.

    Σημείο εκκίνησης του παιχνιδιού είναι στο Λιβάδι Παρνασσού στην ταβέρνα «Ο Μπάμπης» στην θέση: lon 22.54455° lat 38.52459°

    Ώρα προσέλευσης 10:00 (το αργότερο) όπου θα συμπληρώσετε το αριθμημένο φύλλο συμμετοχής.  Στις 10:30 θα γίνει η εκκίνηση οπότε και θα παραλάβετε τις τελικές οδηγίες.  Οι συμμετέχοντες θα είναι το πολύ 40 οχήματα, οπότε σπεύσατε.

    Λήξη παιχνιδιού.  Το παιχνίδι θα λήξει, με ή χωρίς νικητή, στις 16:00 στον τελικό προορισμό όπου θα γίνει η ανακύρηξη των νικητών και η απονομή των δώρων.  Προαιρετικά θα ακολουθήσει το καθιερωμένο φαγοπότι στην ταβέρνα: «Ο Μπάμπης».

    Τα έπαθλα του παιχνιδιού μας φέτος είναι περισσότερα από κάθε άλλη φορά.

    Οι πρώτοι των 2 κατηγοριών: SUV (χωρίς κοντές σχέσεις) και Καθαρόαιμων (με κοντές σχέσεις) θα κερδίσουν από μια διανυκτέρευση με πρωϊνό σε δίκλινο, στον Παραδοσιακό Ξενώνα Αγιαννόρεμα (www.agiannorema.gr) προσφορά της ATTART Off Road Park (www.attartoffroadpark.gr)

    Οι δεύτεροι και οι τρίτοι των 2 κατηγοριών θα κερδίσουν χαρτογραφικά δώρα από την ΑΝΑΒΑΣΗ. (www.anavasi.gr - www.mapforum.gr)

    Επίσης μετά από κλήρωση ένας τυχερός που έχει τερματίσει θα παραλάβει ένα Wii Fit της Nintendo, προσφορά του site www.4x4ekdromes.gr και του εκτυπωτικού – φωτοτυπικού κέντρου Pixelbrothers (www.pixelbrothers.gr)

 

Περισσότερα στο: www.mapforum.gr


B' Δελτίο Τύπου

6o ΑΝΑΒΡΕΣΤΟ - ATTART Off Road Park

Κυριακή 26 Απριλίου 2009 - εκτός δρόμου κυνήγι θησαυρού

« ΜΥΣΤΗΡΙΑΔΑ 2009 »

    Το 6ο Αναβρέστο - Μυστηριάδα 2009 είναι πια γεγονός.

    Τετρακίνητα, οδηγοί, συνοδηγοί, φίλοι και φίλες του βουνού και της περιπέτειας συναντήθηκαν στο Λιβάδι Παρνασσού τη Κυριακή 26 Απριλίου και αναζήτησαν τη λύση του μυστηρίου σε γραφικούς χωματόδρομους, έλη και λασπόλακκους, ιερές σπηλιές, στάνες και μαντριά, απόκρημνες βουνοκορυφές, πυκνά ελατοδάση, χείμαρρους και στέρνες.

    Τι βρήκαν ;  Μα τι άλλο διασκέδαση, αίσθηση περιπέτειας, καλή παρέα και μια μοναδική ευκαιρία για να εξασκήσουν τις ικανότητές τους στη πλοήγηση σε, ως επί το πλείστον, αχαρτογράφητες διαδρομές.

    Το παιχνίδι πλοήγησης έγινε υπό την αιγίδα της γνωστής εταιρείας χαρτογραφίας ΑΝΑΒΑΣΗ, την χορηγία του πολυχώρου Attart Off Road Park, του παραδοσιακού ξενώνα «Αγιαννόρεμα», της Ταβέρνας «Μπάμπης», του καταστήματος Pixelbrothers που επιμελήθηκε τις ψηφιακές εκτυπώσεις και του site www.4x4ekdromes.gr που ανέλαβε την οργάνωση.

    Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

    Κατά γενική ομολογία το παιχνίδι ήταν σαφώς πιο ενδιαφέρον από πέρυσι, αν και με λιγότερες συμμετοχές, γεγονός στο οποίο συνηγόρησαν αφ’ ενός η σχετική απόσταση από την Αθήνα και αφ’ ετέρου η σχετική γειτνίαση με τις διακοπές του Πάσχα.

    Τα σημεία που έπρεπε να εντοπιστούν ήταν 14, η δε σωστή απάντηση σε όλους τους γρίφους οδηγούσε σε ένα επιπλέον σημείο.  Το χαρακτηριστικό της φετινής διοργάνωσης που έκανε το παιχνίδι κατ’ άλλους πιο ενδιαφέρον και κατ’ άλλους πιο δύσκολο ήταν ότι περισσότερα σημεία ήταν εκτός δρόμου πράγμα που σήμαινε πως όχι μόνον έπρεπε να εντοπιστούν στο πεδίο αλλά και να βρεθεί ο ασφαλέστερος, και ταχύτερος τρόπος για να προσεγγιστούν.

    Σχετικά γρήγορα μετά την εκκίνηση εγκατέλειψαν δυο αυτοκίνητα από σκισμένα ελαστικά, και αργότερα τρία αυτοκίνητα χρειάστηκε να δεχτούν εξωτερική βοήθεια αφού κατάφεραν να κολλήσουν για τα καλά στις έξυπνα στημένες λασποπαγίδες.  Στο τέλος ακολούθησε αγώνας «δεξιοτεχνίας» των οδηγών με τους συνοδηγούς τους, που έδωσε τους τελευταίους έξτρα πόντους στους νικητές.

Οι νικητές

    Οι νικητές στην κατηγορία των «καθαρόαιμων» 4x4 ήταν οι εξής:

    Οι νικητές στην κατηγορία των SUV ήταν οι εξής:

Συμπεράσματα

    Η περυσινή επιτυχία της ΜΥΣΤΗΡΙΑΔΑΣ συνεχίστηκε και φέτος με ακόμα καλύτερο παιχνίδι και περισσότερους κερδισμένους, πράγμα που μας δημιουργεί την υποχρέωση να την επαναλάβουμε !

Περισσότερα στο: www.mapforum.gr (θεματική ενότητα: Το "ΠΑΙΧΝΙΔΙ": ΑΝΑΒΡΕΣΤΟ)

Αναλυτικά αποτελέσματα

    Οι νικητές τιμήθηκαν με τα μετάλειά τους.

 

    Οι πρώτοι των δύο κατηγοριών:  Βασιλόπουλος - Δελής με Nissan Pathfinder και Κουλαρμάνης - Κατσίμπαρου με Daihatsu Terios κέρδισαν από μια διανυκτέρευση με πρωϊνό σε δίκλινο, στον Παραδοσιακό Ξενώνα Αγιαννόρεμα www.agiannorema.gr προσφορά της ATTART Off Road Park.

    Οι δεύτεροι των δύο κατηγοριών: Φαραζής - Πλαστήρας με Suzuki Grand Vitara και Γκρανιάς - Καπασάκης με Ssangyong Musso κέρδισαν από την ΑΝΑΒΑΣΗ. www.anavasi.gr από ένα δέκτη gps νέας τεχνολογίας με δυνατότητα λήψης ακόμα και των σημάτων του Galileo όταν αυτά θα είναι διαθέσιμα.

    Οι τρίτοι των δύο κατηγοριών: Κολιάτσος με Lada Niva και Απέργης - Σαββόγλου με Daihatsu Terios κέρδισαν από την ΑΝΑΒΑΣΗ. www.anavasi.gr από έναν Ατλαντα - βιβλίο της Ελλάδας κλίμακας 1:250.000.

    Επίσης μετά από κλήρωση το τυχερό πλήρωμα: Κουλαρμάνης - Κατσίμπαρου κέρδισε ένα Wii Fit της Nintendo, προσφορά του site www.4x4ekdromes.gr και του εκτυπωτικού - φωτοτυπικού κέντρου www.pixelbrothers.gr που οργάνωσαν και επιμελήθηκαν των εκτυπώσεων του παιχνιδιού.

 

 

Φωτογραφίες από το παιχνίδι

( Antonaros, Big, Dr. Format )

 

 

Επιστροφή στις εκδρομές . . .