ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟΔΡΑΣΕΩΝ

 

Είστε καινούργιοι στον κόσμο της εκτός δρόμου οδήγηση και θέλετε να τα μάθετε όλα ;

Είστε έμπειροι και θέλετε να βελτιωθείτε ;

Γνωρίζετε τις ιδιαιτερότητες της εκτός δρόμου οδήγησης αλλά θέλετε να επεκταθείτε και στην κατασκήνωση στην φύση ;

Σας συναρπάζει η αίσθηση ελευθερίας που χαρίζει η φύση κι η εκτός δρόμου οδήγηση ;

Καλωσορίσατε στην μεγάλη μας τετρακίνητη οικογένεια.

    Όπως στη ζωή, έτσι και στις τετρακίνητες αποδράσεις υπάρχει ο εύκολος, ο δύσκολος κι ο έξυπνος τρόπος.  Αν δεν έχετε την δυνατότητα ν' ακολουθήσετε τον εύκολο, πληρώνοντας ίσως κάποιον ώστε να κάνει την δουλειά για 'σας, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε τον δύσκολο και να μάθετε από τα δικά σας λάθη.  Αν πάλι αυτό δεν σ' ακούγεται και τόσο ελκυστικό, φερθείτε έξυπνα και μάθετε από τα λάθη των άλλων.

    Έτσι, κακοτράχαλοι δρόμοι, υδάτινα περάσματα, βαθιές χαράδρες και φρέσκο ή παγωμένο χιόνι θα πάψουν να 'ναι για 'σας αξεπέραστα εμπόδια και θα μετατραπούν σε συναρπαστικές εμπειρίες, ευκαιρίες για παιχνίδι, πηγή διασκέδασης και μοναδικές αναμνήσεις για μια ζωή.

    Μυηθείτε στα μικρά και μεγάλα μυστικά της εκτός δρόμου οδήγησης και της διαβίωσης στη φύση. Επωφεληθείτε από τη γνώση, τις εμπειρίες, αλλά και τα παθήματα των άλλων, διαβάστε αληθινές προσωπικές μαρτυρίες κι αποκτήστε το συγκριτικό πλεονέκτημα.

370 σελίδες και πάνω από 100 εικόνες κάνουν τα δύσκολα, απλά.

 

    Aποκτήστε και μελετήστε τον μοναδικό Ελληνικό "Καθαρόαιμο Οδηγό Τετρακίνητων Αποδράσεων" που έγραψαν, ο Γιάννης "Dr. Format" Σπυράκος κι η Ξένια "Xenia" Κουτσογιάννη.  Το βιβλίο μας μπορείτε να το προμηθευθείτε διαδικτυακά από: ΕΔΩ